Great in Green

Artificial Grass Specialists, ο έμπιστος συνεργάτης σας στη διανομή και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα υψηλής ποιότητας

Γνωρίζουμε | Μοιραζόμαστε | Αποδίδουμε

Στην Artificial Grass Specialists (AGS SEE) με έδρα την Αθήνα, ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι η ειδικότητά μας. Ως βασικό μέλος του Ομίλου AGS – ένας ευρωπαϊκός όμιλος που προμηθεύει συνθετικό χλοοτάπητα για εφαρμογές σε κήπους και εξωτερικούς χώρους –, επενδύουμε στην εξειδίκευση, την καινοτομία και την ποιότητα.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας με μεγάλη γκάμα σε χρώμα και εμφάνιση, τα οποία έχουν όψη και αίσθηση φυσική με αποτέλεσμα δύσκολα να ξεχωρίζουν από το αληθινό γρασίδι. Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας άμεσα και υπεύθυνα.

Η εκτενώς καταρτισμένη διοίκηση και ομάδα της AGS εξειδικεύονται σε συνεργασίες B2B, αλλά και όχι μόνο. Το πελατολόγιο μας περιλαμβάνει από καταστήματα λιανικής μέχρι κατασκευαστικές εταιρίες, μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και μπουτίκ ξενοδοχεία, νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς και παιδικές χαρές.

Γιατί να επιλέξετε την AGS

Μετά από χρόνια εμπειρίας, γνωρίζουμε πλέον τη φύση του συνθετικού χλοοτάπητα σαν την παλάμη του χεριού μας. Χρησιμοποιούμε προηγμένο εξοπλισμό τελευταίας γενιάς και τα προϊόντα μας είναι δοκιμασμένα, ασφαλή και με εγγύηση ανώτερης ποιότητας.
Στην AGS, αναλαμβάνουμε τη διανομή συνθετικού χλοοτάπητα στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική άμεσα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια. Έχουμε αναπτύξει τις υπηρεσίες μας τοποθέτησης τεχνητού χλοοτάπητα με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις σας.

Εξειδίκευση

Το κέντρο μας αποθήκευσης & διανομής στην Αθήνα διαθέτει απόθεμα συνθετικού χλοοτάπητα άνω των 100.000 τ.μ. καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ώστε να μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες της αγοράς ακόμα και στις περιόδους αιχμής. Τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα κοπής από τον Καναδά που χρησιμοποιούμε επιτρέπουν στην ομάδα μας στην αποθήκη να επεξεργάζεται με ταχύτητα και ακρίβεια πάνω από 50 παραγγελίες καθημερινά. Παράλληλα, η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα μας εξυπηρέτησης πελατών χειρίζεται λογισμικό ERP που εξασφαλίζει τη γρήγορη, οικονομικά αποδοτική και σωστή επεξεργασία της παραγγελίας σας.

Πάθος

Το πάθος μας είναι να σας προσφέρουμε προϊόντα συνθετικού χλοοτάπητα με σχεδόν φυσική όψη και αίσθηση. Στην Artificial Grass Specialists, ακολουθούμε τα ολλανδικά πρότυπα σχεδιασμού καθώς η Ολλανδία είναι η γενέτειρα και πρωτοπόρος στην τοποθέτηση και κατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα για εφαρμογές εξωτερικού χώρου.

Ποιότητα

Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην ποιότητα κι έτσι χρησιμοποιούμε υλικά υψηλών προδιαγραφών και τεχνολογία τελευταίας γενιάς, επιλέγοντας πολυμερή με τον υψηλότερο βαθμό μετατροπής και αποτελεσματικά πρόσθετα σταθεροποίησης ακτινοβολίας UV. Συγχρόνως, εφαρμόζουμε ένα αυστηρό σύστημα ελέγχου ποιότητας. Έχουμε δημιουργήσει μία εργονομική αποθήκη για την αποθήκευση του συνθετικού χλοοτάπητα. Τα ρολά φορτοεκφορτώνονται με προσοχή και φτάνουν στο χώρο σας γρήγορα και με ασφάλεια

Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας επικεντρώνεται στην ικανοποίηση των αναγκών σας μέσα από εξειδικευμένη και διεξοδική ανάλυση του πεδίου εργασίας. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε ένα πράσινο περιβάλλοντα χώρο, που μοιάζει φυσικός, για την επιχείρησή σας είτε θέλετε να παρέχετε στους πελάτες σας εξαιρετικής ποιότητας συνθετικό χλοοτάπητα, ο απώτερος στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να το πετύχετε με έναν οικονομικά αποδοτικό τρόπο.

Εμπιστευτείτε την Artificial Grass Specialists και επιτρέψτε μας να γίνουμε σύμμαχός σας στην τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα

Φροντίζουμε για το κέρδος των συνεργατών μας
Ως ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές τεχνητού χλοοτάπητα στην Ευρώπη, επωφελούμαστε από τις οικονομίες κλίμακας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια ανταγωνιστική τιμολόγηση που περνάμε στους συνεργάτες μας, ενώ φροντίζουμε να ενισχύουμε την παρουσία τους, να υποστηρίζουμε τις πωλήσεις και να προωθούμε τους στόχους τους.
Επικεντρωνόμαστε στη σταθερότητα
Πολλά από τα προϊόντα μας είναι στον κατάλογό μας για πάνω από πέντε χρόνια. Η σταθερότητα και η παροχή τακτικών υπηρεσιών αποτελούν τον πυρήνα των διαδικασιών μας. Το μότο και η κινητήριος δύναμή μας είναι «Όταν μια συνταγή είναι επιτυχημένη, δεν την αλλάζεις».
Δίνουμε προτεραιότητα στους ανθρώπους μας
Ο βασικός στόχος μας είναι να χτίζουμε εποικοδομητικές σχέσεις με τους πελάτες μας, τα μέλη της ομάδας μας, την τοπική κοινότητα και τους συνεργάτες μας στην παραγωγή. Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας μέσα από μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση.

'Οραμα

Προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες και λύσεις διαμόρφωσης εξωτερικού χώρου βάσει προϋπολογισμού και προγραμματισμού.

Αποστολή

Προσθέτουμε αξία με την εμπειρία μας, την εξειδίκευσή μας και τα εξαιρετικά προϊόντα μας.

Αξίες

Επιδιώκουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς με οδηγό την αφοσίωση και την ακεραιότητά μας.