Τι χλοοτάπητα να επιλέξω για την πισίνα του ξενοδοχείου;

ti_hlootapita_na_dialekso

Τι χλοοτάπητα να επιλέξω για την πισίνα του ξενοδοχείου;

Κατά τον σχεδιασμό της πισίνας για την ξενοδοχειακή σας μονάδα θα έχετε έρθει σίγουρα αντιμέτωποι με το γνωστό δίλημμα: να επιλέξω συνθετικό ή φυσικό χλοοτάπητα;
Οι περισσότεροι από εμάς, είμαστε εξοικειωμένοι με το το φυσικό χορτάρι. Όταν είναι υγειές και καλά συντηρημένο, το φυσικό γρασίδι μπορεί να είναι μια όμορφη προσθήκη στον χώρο γύρω από μια πισίνα.
Την ίδια στιγμή όμως απαιτεί τακτική κοπή, λίπανση, αερισμό και πότισμα, κάνοντας την συντήρησή του αρκετά δύσκολη και, τελικά, αρκετά ακριβή. Ακόμα και η εντατική φροντίδα και περιποίηση, δεν αποτελεί εγγύηση ότι το γρασίδι σας θα είναι υγιές, ομοιόμορφα χρωματισμένο και ελκυστικό.

 

Πλεονεκτήματα τεχνητού χλοοτάπητα για την περιοχή της πισίνας

Artificial Grass Specialists Pool

Ο τεχνητός χλοοτάπητας σας επιτρέπει να απολαύσετε την εμφάνιση και την αίσθηση ενός φυσικού χλοοτάπητα χωρίς υψηλό κόστος συντήρησης. Με συνθετικό χλοοτάπητα, το μόνο που ίσως χρειαστεί είναι να αφαιρείτε τακτικά τη σκόνη και τυχόν χώματα.
Το επόμενο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η συχνή χρήση. Ιδιαίτερα στους πιο ζεστούς μήνες, η περιοχή γύρω από την πισίνα σας πιθανότατα θα έχει αρκετή κίνηση, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεστε μια ανθεκτική επιλογή κάλυψης εδάφους που μπορεί να αντέξει την βαριά χρήση και να παραμένει ελκυστική. Στο φυσικό χορτάρι, η έντονη κυκλοφορία μπορεί να δημιουργήσει «μονοπάτια» και να αφήσει ίχνη, αλλά αυτό δεν συμβαίνει με το τεχνητό.

 

Βουτήξτε άφοβα!

Το παιχνίδι μέσα και έξω από την πισίνα, οι βουτιές και το πλατσούρισμα είναι λογικό να γεμίζουν με νερά τον γύρω χώρο. Το πάρα πολύ νερό δεν είναι καλό για το φυσικό γρασίδι αλλά το ίδιο δεν συμβαίνει με ένα τεχνητό χλοοτάπητα ο οποίος χειρίζεται εξαιρετικά το θέμα υπερβολικού νερού! Το διαπερατό υπόστρωμα επιτρέπει στο νερό να διοχετεύεται σωστά, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για πιθανές λακκούβες.
Επιπλέον, ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι λιγότερο πιθανό να γίνει ολισθηρός όταν είναι βρεγμένος, γεγονός που συμβάλλει στην αύξηση της ασφάλειας των παιδιών, των κατοικίδιων ζώων και των επισκεπτών σας.

 

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς!

Έχοντας στο μυαλό όλα τα παραπάνω, η επιλογή ανάμεσα σε φυσικό ή συνθετικό χορτάρι είναι πλέον εύκολη. Το μόνο που σας μένει είναι να αναζητήσετε την γνώμη ειδικών για να διακοσμήσετε τον χώρο γύρω από την πισίνα του ξενοδοχείου σας και να αποκτήσετε ακόμα πιο ευχαριστημένους πελάτες.

Καλέστε μας ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης θα επικοινωνήσει μαζί σας για τη διαμόρφωση του δικού σας ξενοδοχείου!