9 Λόγοι για να βάλετε Συνθετικό Χλοοτάπητα γύρω από την πισίνα του ξενοδοχείου σας

artificial-grass-pool

9 Λόγοι για να βάλετε Συνθετικό Χλοοτάπητα γύρω από την πισίνα του ξενοδοχείου σας

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων επιλέγουν τον συνθετικό χλοοτάπητα για να καλλωπίσουν τον χώρο γύρω από την πισίνα. Παρακάτω θα δούμε μερικά από τα πολλά οφέλη που προσφέρει η επιλογή τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα στον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας σας.

1. Εξοικονομείτε χρήματα

Ο συνθετικός χλοοτάπητας δεν χρειάζεται πότισμα γεγονός που σας επιτρέπει να εξοικονομείτε αρκετά χρήματα από την κατανάλωση νερού.

2. Απαιτεί ελάχιστη συντήρηση

Ένας από τους λόγους για τους οποίους πολλοί ιδιοκτήτες ξενοδοχείων επιλέγουν τεχνητό γρασίδι, όχι μόνο για την πισίνα αλλά και για τους υπόλοιπους εξωτερικούς χώρους, είναι το γεγονός ότι απαιτεί ελάχιστη συντήρηση όπως βούρτσισμα με μια σκληρή σκούπα και απομάκρυνση φύλλων.

3. Δεν έχει ολισθηρότητα

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της χρήσης τεχνητού χλοοτάπητα για τον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας είναι το γεγονός ότι δεν γλιστράει. Κοντά στην πισίνα συνήθως περπατάμε με γυμνά πόδια και αν το έδαφος είναι ολισθηρό, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τραυματισμού.
Επιλέγοντας να εγκαταστήσετε συνθετικό χλοοτάπητα θα εξασφαλίσετε ότι οι πελάτες σας θα απολαύσουν την πισίνα σας χωρίς φόβο τραυματισμού.

4. Είναι υδατοπερατό υλικό

Το τεχνητό γρασίδι έχει διάτρητο υπόστρωμα, το οποίο επιτρέπει την αποστράγγιση του νερού απευθείας κάτω από το έδαφος.

5. Είναι μη τοξικό προϊόν

Όταν πρόκειται για την επιλογή της ιδανικής επιφάνειας για τον χώρο της πισίνας σας, είναι ζωτικής σημασίας να επιλέξετε κάτι που δεν θα προκαλέσει βλάβη σε εσάς ή τους πελάτες σας. Φροντίστε ο προμηθευτής σας να προσφέρει ένα ελεγμένο και πιστοποιημένο προϊόν. Προτιμήστε τεχνητό γκαζόν που θα είναι ασφαλές και φιλικό προς τα παιδιά και τα κατοικίδια.

6. Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και αντοχή

Ο συνθετικός χλοοτάπητας διαρκεί πολλά χρόνια. Αυτό, βέβαια, ισχύει εφ’ όσον επιλέξετε έναν χλοοτάπητα άριστης ποιότητας. Το υλικό των ινών, η πυκνότητα, το σχήμα και το πάχος θα πρέπει να εξετάζονται προσεκτικά ώστε να διασφαλίσετε ότι κάνατε την σωστή επιλογή. Οι συνθετικοί χλοοτάπητες υψηλής ποιότητας είναι σχεδιασμένοι για να αντέχουν τη βαριά και έντονη χρήση. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να αντέξουν και να ανταπεξέλθουν με ευκολία στη συχνή κυκλοφορία που υπάρχει γύρω από τις πισίνες. Έτσι εξασφαλίζουμε ότι ο χώρος σας θα παραμείνει άριστος, όπως την πρώτη μέρα τοποθέτησης, για πολλά χρόνια.
Εμπιστευτείτε μία εταιρεία με πολυετή παρουσία και εμπειρία στον χώρο του συνθετικού χλοοτάπητα που μπορεί να σας εγγυηθεί για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων αλλά και για την άψογη τοποθέτηση από εξειδικευμένο προσωπικό.

7. Το χρώμα του παραμένει αναλλοίωτο

Το τεχνητό γκαζόν έχει UV σταθερότητας και παραμένει πράσινο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Και εδώ, είναι πολύ σημαντικό να εμπιστευτείτε κάποιον ειδικό για την απόκτηση και τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα ώστε να εξασφαλίσετε μια εγγυημένη λύση για την πισίνα του ξενοδοχείου σας.

8. Τοποθετείται εύκολα και γρήγορα

Η ευκολία και η ταχύτητα τοποθέτησης είναι ένας ακόμα λόγος που ο συνθετικός χλοοτάπητας αποτελεί την πρώτη επιλογή για τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων.

9. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον

Το τεχνητό γκαζόν είναι φιλικό προς το περιβάλλον γιατί δεν επιβαρύνει το υπέδαφος με λιπάσματα και φυτοφάρμακα.

 

Εμπιστευθείτε τους ειδικούς!

Με τόσα πολλά πλεονεκτήματα είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων επιλέγουν να εγκαταστήσουν συνθετικό χλοοτάπητα γύρω από τις πισίνες τους.

 

Στην Artificial Grass Specialists προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων τεχνητού χλοοτάπητα που είναι ιδανικά για αυτό το σκοπό. Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, πολυετή εμπειρία, εξειδικευμένο προσωπικό και προσφέρουμε γραπτή εγγύηση ποιότητας!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε τις απορίες σας και για να σχεδιάσουμε μαζί τον χώρο γύρω από την πισίνα και του δικού σας ξενοδοχείου!