Πώς ανανεώσαμε τον κήπο του Grand Hyatt Athens με συνθετικό χλοοτάπητα

Στην Artificial Grass Specialists είμαστε υπερήφανοι που πρωτοπορούμε στον συνθετικό χλοοτάπητα και στην τοποθέτησή του σε όλη την Ελλάδα! Με πυξίδα το πάθος μας για τη δημιουργία πανέμορφων κήπων με σχεδόν φυσική όψη και αίσθηση, που όμως είναι οικονομικά αποδοτικοί και φιλικοί προς το περιβάλλον, ολοκληρώσαμε ένα ακόμα πανέμορφο έργο συνθετικού χλοοτάπητα στον περιφραγμένο κήπο του ξενοδοχείου Grand Hyatt στην Αθήνα.

Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας άμεσα και υπεύθυνα. Με την πολύτιμη εμπειρία μας, αλλά και με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας, μεταμορφώσαμε τον “κλειστό” κήπο του Grand Hyatt Athens σε έναν παράδεισο… πρασίνου και αισθητικής με τον πιο οικονομικά αποδοτικό τρόπο!

Τιμώντας και τηρώντας τις αυστηρές προδιαγραφές εγκατάστασης, ξεπεράσαμε τις προσδοκίες του διαχειριστή του ξενοδοχείου και παραδώσαμε άλλο ένα έργο τεχνητού χλοοτάπητα με επαγγελματισμό, εντός χρονοδιαγράμματος και κυρίως προσομοιώνοντας ένα άψογο αισθητικά αποτέλεσμα που ανταγωνίζεται επάξια το φυσικό γκαζόν. 

Ένα πράσινο resort… στην καρδιά της Αθήνας

Αναλάβαμε άλλο ένα “πράσινο” έργο σεβόμενοι την ανανεωμένη αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου και σχεδιάζοντας τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Το brief ήταν ξεκάθαρο: ο εξωτερικός χώρος του ξενοδοχείου έπρεπε να συνάδει με την ολική ανακαίνιση ενός ιστορικού ξενοδοχείου με πρόσβαση στο κέντρο της πόλης, αλλά και στο νότιο παραλιακό μέτωπο. Το πράσινο θα έπρεπε να κυριαρχεί στον χώρο, να είναι μόνιμο και εύκολο στη συντήρησή του, να είναι άμεσα προσβάσιμο από όλους τους κοινόχρηστους χώρους, αποτελώντας μία όαση πρασίνου, έναν μυστικό κήπο, μακριά από τη βοή της Αθήνας. Και το πιο σημαντικό: σε πολύ λογικό και οικονομικά αποδοτικό κόστος!

Ενδιαφέρουσα πρώτη γνωριμία… στην καρδιά της εταιρείας

Χάρη στην τεχνογνωσία μας ως Artificial Grass Specialists, αλλά και με το διαθέσιμο στοκ στις αποθήκες μας στην Αττική για κάλυψη μεγάλων και απαιτητικών έργων, ήμασταν η μόνη επιλογή του διαχειριστή του ξενοδοχείου για την ανανέωση του κήπου του Grand Hyatt Athens. Η φυσική εμφάνιση και η ποιότητα του τεχνητού γκαζόν μας, τα πολλά έργα μας σε ξενοδοχεία και ο προηγμένος εξοπλισμός τελευταίας γενιάς είναι επιπλέον λόγοι που μας επιλέγουν! Από το πρώτο ραντεβού στο Show Garden, έγινε δειγματισμός σε φυσικό περιβάλλον, προσφέροντας έτσι μία αρχική εικόνα για το πόσο “φυσικό” μοιάζει το τεχνητό γκαζόν, και μάλιστα, σε μεγάλες επιφάνειες.

Μετά την πρώτη γνωριμία με το προϊόν, κανονίστηκε το ραντεβού της αυτοψίας στο ίδιο το ξενοδοχείο, όπου μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε μια επιμέτρηση, να συζητήσουμε κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες, αλλά και να συμφωνήσουμε το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου.

Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο ξενοδοχείο Grand Hyatt στην Αθήνα

Έπειτα από την τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα από συνεργάτη μας, το έργο ολοκληρώθηκε επιτυγχάνοντας ένα άρτια αισθητικό αποτέλεσμα. Στην Artificial Grass Specialists καταφέραμε να δημιουργήσουμε έναν πανέμορφο κήπο με όμορφη εμφάνιση και ευχάριστη παραμονή σε έναν εξωτερικό χώρο ιδιαίτερα ελκυστικό για τον επισκέπτη. Ειδικά από τα παράθυρα των δωματίων, το πράσινο είναι διάχυτο, συμμετρικό και συμβατό με την υπόλοιπη αρχιτεκτονική των κτιρίων, της εξωτερικής πισίνας και της πλούσιας βλάστησης.

Τοποθέτηση τεχνητού γκαζόν στα ξενοδοχεία: Άλλη μία μορφή τέχνης

Τα τελευταία χρόνια, ο ελληνικός τουρισμός έχει καταγράψει εντυπωσιακές επιδόσεις, με τις ανακαινίσεις και τις επεκτάσεις στον ξενοδοχειακό κλάδο να σημειώνουν ρεκόρ! Στο πλαίσιο αναβάθμισης του ξενοδοχειακού προϊόντος, μία σίγουρη, οικονομική και μακράς διάρκειας επιλογή, είναι αυτή του τεχνητού γκαζόν. Παράλληλα, η τεχνολογική εξέλιξη στον συνθετικό χλοοτάπητα χαρίζει ένα αποτέλεσμα σχεδόν φυσικό σε όψη και αίσθηση. 

Επιπλέον, στην Artificial Grass Specialists διαθέτουμε πολυάριθμες ποιότητες τεχνητού γκαζόν, με κοινό χαρακτηριστικό, όμως, την απίστευτα φυσική υφή και αντοχή για πολλά χρόνια.

Επωφεληθείτε από μία μόνιμα πράσινη θέα, ανθεκτική κάτω από έντονη βροχή ή ηλιοφάνεια, καλοκαίρι ή χειμώνα, σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου σας. Επενδύστε στο τεχνητό γκαζόν της Artificial Grass Specialists για χαμηλό κόστος συντήρησης: δεν χρειάζεται κούρεμα, πότισμα, ψεκασμό ή χρήση επιβλαβών λιπασμάτων. Ταυτόχρονα, είναι φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικά αποδοτικό, αφού γίνεται σημαντική εξοικονόμηση νερού – απαιτεί πολύ λιγότερο νερό από τους φυσικούς χλοοτάπητες – άρα έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα με χαμηλό λειτουργικό κόστος.

Αφήστε τον κήπο σας στους επαγγελματίες!

Επικοινωνήστε μαζί μας για το απόλυτο “πράσινο” αποτέλεσμα στον εξωτερικό σας χώρο! Δείτε τα έργα μας και κλείστε ραντεβού για να δείτε από κοντά τα προϊόντα μας σε μεγάλες επιφάνειες. Η Artificial Grass Specialists εγγυάται υψηλή ποιότητα, ανθεκτικότητα και φιλικές τιμές.  Ένα μόνιμα πράσινο γκαζόν είναι λίγα κλικ μακριά!